top of page

SZERVEZÉSHEZ

SZERVEZÉSHEZ

Több 100 rendezvénnyel a hátunk mögött sikerült olyan fix pontokat kialakítani egy rendezvény napirendjében, amiről tudjuk, hogy azok leszögezése könnyíti a szervezést. Tapasztalati úton tudjuk, hogy mik az étkezések ideális időpontja, a kávézók optimális nyitva tartása, és a medencét is ehhez igazítottuk. (Ezeket persze a sok éves felhasználói tapasztalat, és a kastély működési/jogi/munkáltatói korlátai adják.)

A fennmaradó idővel pedig Ti gazdálkodhattok a saját programjaitok szabad szervezésével. Ezért kérjük, hogy az étkezési/nyitva tartási időkkel kezdjétek a program összeállítását! Higgyétek el, Nektek is jobb lesz így.

  

ÉTKEZÉS

ÉTKEZÉS

2021. Július 5-től összevonásra kerül a Glutén-, és a laktózmentes étrend, hogy kezelhetőbb, így tervezhetőbb a menü a konyha számára. Ezáltal lehetőségünk nyílik a változatosabb étrend kialakítására a közös menüben!

A három fő étkezés időpontja egy tipikus napon:

REGGELI

 

EBÉD

 

VACSORA

8:00

12:30

18:00

Minden étkezéskor, a jelölt kezdési időtől számított 30 percig osztjuk ki az ételt, a vendégek pedig 60 percig tartózkodhatnak az éttermi részen, ezután el kell kezdenünk feltakarítani, és előkészíteni a termeket a következő étkezésre.  

Vendégeinket kérjük, hogy a számukra kijelölt étkezőt és/vagy a kerti asztalokat használják.

Az étkezésnél használt tányért, poharat, evőeszközt és tálcát szíveskedjenek az étkezőkbe visszahozni!

Nomál étrendű ételt elsősorban a földszinti étkezőben szolgálunk ki! Az alagsori étkezőben a különleges étrendű vendégeket szolgáljuk ki, normál étrendű ételt korlátozott mennyiségben, KIZÁRÓLAG a speciális étrendű vendégek családtagjai számára tartjuk fönn!

PROGRAMTERVEZÉSHEZ

AZT TUDTAD?

- A menüsort előre leegyeztetjük a rendezvény szervezőjével, amit aztán kifüggesztünk a tálaló bejáratához. A szervező azt is megadhatja, ha esetleg pl. magyaros jellegű ételeket ennének szívesen a rendezvény ideje alatt. Ezt persze több párhuzamos rendezvény esetén igyekszünk kompromisszumokkal megoldani.

- A szolgálók, az önkéntesek és a kastély dolgozói a vendégek étkezése előtt esznek, hogy aztán el tudják látni a feladataikat.

- Annak, aki pl. a rendezvény első napján késve érkezik, elcsomagoljuk nekik az ételt, de a létszámról tudnunk kell, sőt egyes esetekben név szerint feliratozva tesszük ki a kiszedett ételt a tálaló elé.

- Elvitelre is kérhetitek az ételt, ekkor egy úti csomagot készítünk a leadott igények alapján.

- Az elmúlt évek során rengeteget dolgozunk azon, hogy az elsőre kialakult nagy sort a lehető leghamarabb kiszolgáljuk. Ezért egy rakás módszert kipróbáltunk, és több változtatást is bevezettünk a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

- Profi konyhai személyzet és önkéntesek vegyesen dolgoznak a tálalóban, valamint a leszedőknél,  ezért előfordulhat, hogy valami félrecsúszik. Ezért kérlek legyetek türelmesek, valamint egy jó szó, egy dicséret, vagy bármilyen kedves megnyilvánulás jól esik nekik - nyugodtan haverkodjatok a személyzettel, nagyon jó néven veszik, mert elég stresszes munka a kiszolgáló pultban dolgozni!

 

PROGRAMTERV

Kávézó és recepció nyitvatartás meghatározásához van szükségünk a konferenciátok ütemtervére. Vendégek igényeihez mérten tudjuk meghatározni szolgáltatásaink nyitvatartását.

KÁVÉZÓ

 
VajtaCabana:
Medence büfé (szezonban)
__:__-__:__
 
Kastély Café
Emeleti kávézó(jelenleg nem üzemel)
__:__-__:__
__:__-__:__
 
Kastély Bistro
Földszinti kávézó
aktuális kiírás szerint, de alapból étkezések után, illetve 

REGISZTRÁCIÓ 

  •  Kérünk benneteket, hogy az a személy, aki a regisztrációt fogja intézni a résztvevők érkezése előtt  (regisztráció időpontja) legalább 2 órával érkezzen meg a szükséges előkészületek megtétele érdekében.
  •  A vendégek bejelentkezéséről, regisztrációjáról, kulcsok, karszalagok átadásáról ti gondoskodtok
  •  Mindazon vendégek, akik SZÉP-Kártyával fizettek (előre utaltak) vagy fizetni szeretnének, vagy  ÁFÁs számlát igényelnek, érkezéskor a regisztrálást követően a Kastély recepciójánál tudnak fizetni.
  •   A regisztráció történhet Kastély főbejáratánál lévő regisztrációs pultnál, egyedi esetben a Maranatha Szálló előtt, előre egyeztetett időpontban.
  • VIZA RENDSZER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KULCSOK

Szervező a szobakulcsok átadáskor azok ellenében 10 000,-Forint letéti díjat köteles fizetni, amelynek teljes összegét a rendezvény végén az átadott összes kulcs hiánytalan visszaszolgáltatása esetén Szolgáltató visszafizeti. Azonban minden egyes vissza nem szolgáltatott kulcs után a fenti összegből 1000,- Ft kerül levonásra. 

Extra kulcsot a vendég a Recepción igényelhet 1000 forintos letét ellenében, amennyiben azt az utazás napján 10:00 óráig a Recepción  nem adja le, úgy a letét nem jár vissza.
A kapukat, bejáratokat 22:30 és 23:30 között zárjuk; a szobák kulcsai nyitják a 2-es kiskaput.
Amennyiben kapuzárás után bármilyen okból szükséges a kulcsra zárt ajtókat, kaput használni, kérjük szíveskedjenek azokat visszazárni.

KARSZALAGOK

 
Karszalagok az étkezésre és a Kastély szolgáltatásainak használatára jogosít.
Karszalagokat a kulcsokkal együtt kapjátok meg és ti osztjátok ki a résztvevőknek.
Színkódok:
Narancssárga: normál étrend
Citromsárga: glutén - és laktóz/tejfehérjementes étrend
Zöld: Vegetáriánus étrend
Lila: Látogatójegy
Napijegyeseknek az étrendjüknek megfelelő színűt kap, amin az adott napi dátum szerepel.

SPORTSZEREK

Javasoljuk, hogy kedvenc sporteszközeiteket hozzátok magatokkal, mivel 2022-től a pályákon használható sportszereket nem adjuk bérbe, Új lehetőség viszont, hogy vadonatúj labdák vásárolhatóak a kastély irodában. Vásárolható nálunk kosár-, röp-, foci-, és pingpong labda! (a készletet rendszeresen pótoljuk, de végesek!)
Az árakról kollegáinktól kaphattok tájékoztatást!
            

TERMEK

MEGKÖZELÍTÉS

További Információ: www.menetrendek.hu
Térkép: https://www.google.com/maps/search/Vajta+Zichy+kast%C3%A9ly+t%C3%A9rk%C3%A9p/@46.6994656,18.6134032,12z/data=!3m1!4b1


 

RECEPCIÓ

Szervezővel előre egyeztetett időpontban tart nyitva.
KÁVÉZÓ
REGISZTRÁCIÓ
TERMEK
KARSZALAGOK
MEGKÖZELÍTÉS
RECEPCIÓ
Screenshot 2021-11-08 at 13.58.47.png
KULCSOK
SPORTSZEREK
bottom of page