top of page
PÉNZÜGY

PÉNZÜGY

FIZETÉSI MÓD

FIZETÉSI MÓD
 
Átutalás
Készpénz
 SZÉP-Kártya bármely zsebéből (OTP, K&H, MBH)
Bankkártya (Visa, Maestro, MasterCard stb.)
 
 
 
 
 
 
 

SZÉP-KÁRTYÁS fizetésnél azt az összeget számolhatjuk el, amit a szerződés tartalmaz. Tehát nem tartalmazza azokat az „extra” tételeket (szervezési költség, szervezők adminisztrációs költségei) melyeket a résztvevőitek felé felszámoltok.
 

SZÉP-Kártyával történő fizetés feltételei

 

 Amennyiben a Megállapodás 1. pontjában szereplő Rendezvényre regisztrált vendég a konferencia részvételi díját teljes mértékben (IFA nélkül) SZÉP-Kártyával kívánja kiegyenlíteni, azt az alábbi módon teheti meg:

A részvételi díjának teljes összegét a Rendezvényre való érkezésének napján- de legkésőbb távozás előtti napon-  a Recepció nyitvatartási időben, helyszínen fizeti a hozzá kapcsolódó Idegenforgalmi Adóval együtt. 
Idegenforgalmi adót megfizetése csak készpénzben, vagy bankkártyával lehetséges.
Vendégnek lehetősége van úgynevezett osztott fizetési módra is. Tehát a teljes részvételi díjat részben SZÉP-kártyával részben más fizető eszközzel (bankkártya vagy készpénz) teljesíteni.

Részvételi díj: 1. számú Mellékletben szereplő árak alapján számított díj.

 
 
 
 
 
Elszámolás alapja a pontosan, valóságnak megfelelően kitöltött Vendéglista
 Teljesítés Igazolás
-    Teljesítés Igazolás, olyan hivatalos dokumentum, amely a végszámla elkészítésének alapja. Teljesítés Igazolás egy program segítségével a helyesen, véglegesen kitöltött Vendéglistából emeli ki a szükséges pénzügyi adatokat.
-    Tartalma:
·        összes vendég száma
·       külön számlát igénylő vendégek száma (pl. Szép-kártyával fizetettek)
·       Látogatójegy és Napijegyesek száma
·       Szállástípusonként éjszakákra lebontva a szállás ára nettó összegben
·       étkezés díja netto összegben gyermek és felnőtt bontásban
·       Idegenforgalmi Adó darabszáma és összege
Egyéb költségek (pl. hangtechnika bérlés, fuvardíj stb.)
 
. Lehetőség szerint minden Vendéglistát érintő változtatást azonnal jelezzétek felénk e-mail-ben. Így lerövidíthető a konferencia végén történő elszámolási idő.
Konferencia második felében, de legkésőbb az utolsó nap délelőtt, egyeztetjük veletek, hogy a Vendéglistában szereplő adatok megfelelnek-e a valóságnak, valamint kik azok akik Szép-kártyával fizettek, és hány fő igényelt Látogatói jegyet.
 
 
 

Idegenforgalmi Adó a helyi önkormányzatok hatáskörébe tartozó adó, amelyet minden 18. életévét betöltött vendég fizet meg a szálláshelyadó részére.
 
Díja: 300 HUF/fő/vendégéjszaka

Ezt nem lehet fizetni SZÉP-KÁRTYÁVAL, hanem készpénzzel, vagy bankkártyával kell rendeznie a helyszínen. Ezt nem mi találtuk ki, sajnos ez a törvény. 

SZÉP-KÁRTYA

SZÉP-KÁRTYA

ELSZÁMOLÁS

IFA

ELSZÁMOLÁS
IFA
bottom of page