top of page

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS

Átutalásos fizetés esetén a  részletes tájékoztatása miatt kérjük e-mailben szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot kolléganőnkkel!

 

E-mail: penzugy@zichy-vajta.com

EGY ADAG ÁRA SAJÁT ÉTHORDÓBAN:

1700 Ft

csomagolva:

1900 Ft

ÉRVÉNYES: 2022.11.13-tól

KIK VAGYUNK?

A vajtai Zichy Kastély teljesen felszerelt konyhája - amely több, mint 15 éve látja el a kastély folyamatosan cserélődő, különböző nemzetiségű és étkezési szokású lakóit - most a környékbeliek étkeztetésére is lehetőséget kínál. A szerzett tapasztalatainkat mind az ételek minőségén, mind a változatosságán kamatoztatni tudjuk. A hangsúly mégis a hazai és térségi konyha ételein van. 

MIT KÍNÁLUNK?

Ételeinken és a kiszállításon keresztül időt és kényelmet kínálunk. A főzéssel és annak eltakarításával rengeteg idő és energia megy el, amit velünk megspórolhat. 

Emellett konyhánk a különleges étendre is felkészült, így esetleges cukor- és egyéb érzékenységét* előre jelezheti, így ebédjét egy ésszerű felár ellenében épp olyan könnyen rendelheti meg, mint a normál összetételű fogásokat.

*: az étel érzékenységgel kapcsolatban minden  új ügyfél esetén előzetes egyeztetés szüséges kollegáinkkal, akik tájékoztatják Önöket az akutális lehetőségekről.

HOVA SZÁLLÍTUNK?

Folyamatosan bővülő kiszállítási területünket elsődlegesen oda tervezzük, ahol a legnagyobb szükség van ránk, miközben a minőséggel nem kell kompromisszumot kötnünk.

A tervezett települések:

Bikács, Cece, Nagydorog, Sárszentlőrinc, Vajta.
Jelenleg ezekről a településekre szállítunk. Egyéb helyszínről való megrendelés esetén az étel személyesen átvehető a kastélynál. 

 

HOGYAN SZÁLLÍTUNK?

A megrendelt ételeket hétköznap 13:30-ig szállítjuk ki! 

Hétvégén, munkaszüneti napokon és szombati munkanapokon a kiszállítás szünetel!

HOGYAN RENDELHETNEK? 

Rendszeres vásárlónkként az aktuális 5 hét étlapját megkapja, az Önök kényelme érdekében az egész étlapot, de akár 1 hétre is leadhatja rendelését, az azt megelőző hét péntekig. Étlapot telefonon is igényelhetnek a megadott telefonszámunkon.

FIZETÉS

Fizetési határidő: tárgyhetet megelőző hét péntekig a szállítónál készpénzben, vagy átutalással.

K&H

Zichy-Vajta Konferencia Központ Közhasznú Nonprofit Kft

1040 2946 0001 8491 0000 0001

 

Megrendelés leadási határideje: rendszeres rendelésnél a tárgyhetet megelőző pénteki ételszállításig - kitöltött, aláírt és sofőrünknek leadott rendeléssel/fizetéssel!

Új megrendelőink esetén telefonon a szálltás előtti nap 12:00-ig, ÁLTALUNK rögzített rendelés esetén!

A nem megfelelően leadott rendelések kiszállítására garanciát nem vállalunk!

 

Indokolt, (pl rendszeres- vagy felhalmozott hátralék, nem megfelelő higiéniai körülmények, előnytelen gazdasági körülmény, vitatható erkölcsi bánásmód, bántalmazás) esetén 

a rendelés- és kiszállítás megtagadásának jogát fenntartjuk!

Áraink a saját ételhordós csomagolásra érvényesek, tartalmazzák az ÁFA-t és a kiszállítás költségeit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KISZÁLLÍTÁS

 

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk

SZÁMLASZÁM
bottom of page