top of page

SZÉP-KÁRTYA SEGÉDLET

Segédlet a SZÉP-Kártyával történő előre utaláshoz
1. Hogyan kezdjek hozzá? 
Konferencia szervezővel egyeztess, hogy mennyit kell fizetned és milyen szállástípus van foglalva neked? 
2. Mikor utalhatok?
Konferencia megkezdése előtti 14. naptól a konferencia megkezdése napjáig bármikor.
3. Hogyan utalhatok a SZÉP-Kártyámról?
1)       OTP SZÉP-Kártya
·      https://otpszepkartya.hu/  felület megnyitása
·               Az OTP Szép kártyáról történő utaláshoz mindenképp szükséges az OTP Szép-kártya oldalra történő Regisztráció! Amennyiben még ez nem történt meg, kérlek regisztrálj! A baloldalon lévő választómenü Regisztráció pontjára kattintva!
·               A regisztráció megtörténte után, válaszd ki a fejlécben található menüpontból a Munkavállalóknak pontot, majd a ba oldali választ ómenüből az Ügyintézés fülön a Foglaló fizetés menüpontot, lépjen be az email címe, jelszava és az ellenőrző kód segítségével!
·               A belépést követően válassza ki a listából azon szálláshely nevét (elő és utótagok nélkül)- Konferencia Központ – címe: 7041 Vajta, Petőfi S. u. 562-  melynek utalni kíván, majd add meg az utalandó összeget! Az utalás közleményében tüntesd fel a Konferencia nevét, idejét, szállás típusát, és lakcímedet. Amennyiben nem csak saját magadnak fizetsz úgy annak a nevét is, akinek a konferencia díját fizeted.
2)      MKB SZÉP-Kártya
·      Telefonon  keresztül (0670 433-48-35) lépj a szállásadóval kapcsolatba (Zichy-Vajta Konferencia Központ) -kezedben a kártyával,
·       a megadott adatok alapján (Kártya számának utolsó 8 számjegye, kártya tulajdonos neve, utalandó összeg) engedély kérést indítunk, és a megadott összeget leemeljük a kártyádról
·      Sikeres tranzakció után e-mail-ben megküldjük a befizetési bizonylatot.
·     megkapott bizonylatot ki kell nyomtatni, aláírnod és szkennelve megküldeni az e-mail címünkre (info@zichy-vajta.com), vagy a Konferenciára hozd magaddal és érkezéskor add le a Recepción. 
3)       K&H SZÉP-Kártya
·      a K&H SZÉP kártyarendszer kártyabirtokosi felületén lehetőség van fizetési tranzakció kezdeményezésére egy adott elfogadóhely számára
·      a tranzakciót  az elfogadóhely azonosítójának (84010564)  megadásával tudod kezdeményezni
·      a fizetési művelet során az elfogadóhely azonosítója mellett a terhelendő alszámla és a fizetés összegét kell megadnod
·      a fizetés jóváhagyása után a tranzakció azonnal megtörténik, helyesbítésre nincs lehetőség
  • megjegyzés rovatba be kell írnod a konferencia nevét,idejét,  szálláshely típusát és lakcímedet (pl. Maranatha 4 ágyas szoba) 
  1. Melyik zsebből (fülről) fizethetek?
Bármelyikről: vendéglátás, szállás vagy szabadidő.
 
  1. Tudom-e több zsebből fizetni az összeget?
Igen. Nem szükséges, hogy a konferencia teljes díja a kártya egy zsebében legyen. Akár három különböző zsebből is lehet fizetni. Több zsebből való fizetés esetén mindegyiknek a megjegyzés rovatába ugyanazt kell írni.
 
  1. Van-e még utalás után valami feladatom?
Igen. Konferencia szervezőnek küld meg az alábbi adatokat és csatold az e-mail-hez a befizetési bizonylatot.
▪   befizető (kártyabirtokos) neve, (kártyán szereplő név)
▪    lakcíme,
▪   telefonszáma
▪    Szép-kártya száma,
▪   konferencia megnevezése
▪   az elhelyezés módja (Kastély vagy Maranatha vendégház 2-vagy 4 ágyas szoba).
▪   azok neve, akiknek a Konferencia díját átutalod (amennyiben ez eltér a kártyabirtokostól)
▪   Papír alapú számla iránti igényedet is jelezd.. Amennyiben erről nem nyilatkozol, a befizető csak elektronikus úton kapja meg számláját.
Az email tárgya: Vendég neve és Szép-Kártya száma. 
  1. Mi van akkor, ha nem küldtem e-mailt a szervezőnek az szükséges adatokkal?
Szálláshelyadó, mivel ezek nélkül nem tudja beazonosítani a beérkezett összeget, így nem is tudja a konferenciához kapcsolni. Ezért a Konferencia végszámlájához  teljes költségedet is hozzá számolhatja. Így neked, esetleg, a Szervezet felé a konferencia teljes díját még egyszer meg kell fizetned.
bottom of page